Velkommen! Velg din kundegruppe!

Logg inn

Logg inn

Opprett innlogging

Bedriftskunde/Privatkunde Bedriftskunde/Privatkunde Glemt passord?

Video-film:

Mer om vårt miljøarbeid

 

Mer om vårt miljøarbeid

ABA Skol er en av Sveriges ledende leverandører til skoler og barnehager. Vår virksomhet har således innvirkning på miljøet i en eller annen form. Vi er klar på at vi skal gjøre vårt ytterste for å minimere miljøpåvirkning.
 
 
Produkter
Våre produkter produseres av både naturlige og systetiske råvarer. Som bedrift blir vi minnet på miljøets betydning (både av regelverket og gjennom frivillig innsats) for at vi på best mulig måte skal ivareta våre kunder og konsumenter. I løpet av året har det også kommet flere foreskrifter som gjelder barns sikkerhet. Disse kravene oppfyller vi gjennom bevisstgjøring.
 
 
Råmateriale
Valget av egnede råvarer i våre produkter er et stort ansvar og på mange måter en ømfintlig oppgave. Økt bevisstgjøring er balansen mellom brukerens behov samt produksjonsprosessens tekniske og økonomiske krav.
Vi gjør vårt ytterste så langt det er mulig å sikkerhetsklarere at våre produkter taes hånd om på en god måte også når de ikke lenger er i bruk.
 
 
Transport
Vår transportør Postens Företagspaket, utøver sitt arbeid etter meget strenge miljøprogram.
Pallevogner de benytter, er praktiske og kjente. Vår ytre emballasje består av ubleket og gjennvinnbar wellpapirkarton eller resirkulert leverandørforpakninger.
 
 
Bestemmelser
Vårt mål er ikke bare å møte kravene til eksisterende og kjente trender innenfor loven, men også kunne forutse kundenes behov på disse områdene. Toys (Safety) Regulativet dekker store deler av vårt sortiment. Disse bestemmelsene baserer deres krav på en rekke normer, ofte referert til som
EN71. Selv om ikke alle våre produkter er merket med CE-merking 
så gjelder disse standardene for mesteparten av våre produkter. Noen produkter for spesielle bruksområder kan dessverre ikke oppfylle kravene, da de må inneholde spesielle komponenter. Likevel er disse produktene alltid trygge om de brukes riktig.

Helse og miljø
Vi vet at helse og miljø er avhengige av hverandre. Derfor er vi stolte over at flertallet av vårt produktsortiment og håndtering av våre produkter er tilpasset både for mennesker og miljøet, men vårt mål er å introdusere et helt miljøvennlig utvalg!
 
Vårt mål er å kontrollere og forebygge miljø- og helserisiko når vi håndterer våre produkter i skole og førskole. Vi ønsker også å hjelpe til med valg og bruk av våre produkter. I vårt 16-punkts produktinformasjonsark forklarer vi bl. a. for innhold, bruk og hvordan de skal håndteres og kastes etter bruk. Produktinformasjonsarkene oppdateres kontinuerlig med dagens informasjon om våre produkter, og vårt mål er også å påvirke våre leverandører i utviklingen av nye produkter.

Vi samarbeider med eksterne kvalifiserte kjemi ogmiljøkonsulenter som evaluerer og vurderer våre produkter før vi tar de inn i vårt produktsortiment. Evalueringen skjer fortløpende når våre konsulenter gjør eventuelle endringer i innhold. Vår målsetting er at Giftinformasjonssentralen skal ha oppdatert innhold på ALLE våre produkter og er selvsagt registrert hos Kemikalieinspektionen.

Alle våre trykksaker er selvsagt trykt på miljøvennlig papir merket Svanen.
 
 
 
 
 
 
 

Logg inn

Opprett innlogging

Glemt passord?

Opprett innlogging

Bedriftskunde/Privatkunde

Privatkunde

Hvis du vill opprette en innlogging for skole, forening eller bedrift eller är privat kunde, eller hvis du allerede er kunde og vil koble en bruker til ett befintligt avtale, vennligst send e-post til info@aba-skol.no eller ring kundeservice på 93088077.

Brukeropplysninger og passord

Skriv inn 10-sifret mobilnummer for SMS-varsling

E-postadressen brukes som brukernavn

Leveringsadresse

Fakturainformasjon

Gjelder ikke kommunal bedrift

Referensnummer

Referensnummer får högst vara 30 tecken

Opprett innlogging

Glemt passord?