Velkommen! Velg din kundegruppe!

Logg inn

Om din inloggning inte längre fungerar, v.v. välj "Glömt lösenord" eftersom vi nyligen uppdaterat vår hemsida.

Logg inn

Opprett innlogging

Bedriftskunde/Privatkunde Bedriftskunde/Privatkunde Glemt passord?

Video-film:

Vilkår og betingelser


Bestillinger

Bestillinger under 150 kroner eks. mva. blir ikke ekspedert. Varer som midlertidig ikke er på lager, registreres og sendes snarest mulig. Restordrer under 150 kr blir slettet og vi ber deg om å bestille disse varene på nytt. På bestillinger under 500 kr eks. mva. tilkommer 75 kr i håndteringsavgift dersom ingen annen avtale finnes. Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillinger fra personer som har gitt feilaktig informasjon og/eller har betalingsanmerkninger.
 
Priser
Mva. og frakt legges til alle priser i katalogen og i nettbutikken. Ved prisjusteringer og valutaendringer utenfor vår kontroll eller skrivefeil/systemfeil forbeholder ABA Skol seg retten til å bruke bestillingsdagens pris. Transport er en tilleggstjeneste som må bestilles i forbindelse med ordren og blir belastet i henhold til gjeldende satser. Artikler merket med sparegrissymbol gjelder onlinebestilling og omfattes ikke av rabattavtaler. På artikler merket med lastebil tilkommer frakt.

Levering
Ved mottak av varer, kontroller at alle varene er kommet med og at ingenting er skadet før du kvitterer på pakkseddel/fraktbrev. Eventuelle avvik eller skader skal meldes direkte til transportøren og forsikringsselskap. Uten dette kan ikke kompensasjon utbetales.
 
Reklamasjon
Pakk ut leveransen snarlig og senest innen 8 dager etter mottak slik at vi kan behandle eventuell klage. Du kan enkelt sende oss din henvendelse på vår hjemmeside under fanen kontakt oss. Transportskader rapporteres direkte til transportør ved mottak av varene.
 
Garanti
Vi gir minst ett års garanti på material- og fabrikasjonsfeil. Faktura er gyldig som garanti.
 
Retur av varer
Retur av feilfrie varer må alltid godkjennes av oss. Ved retur benytt alltid originalemballasje. Vi krediterer maks 80 % av varekostnad. Frakt tilkommer. Retur av spesialbestilte varer gjøres kun i unntakstilfeller.
 
Betalingsbetingelser
30 dager netto fra fakturadato. Ved betaling etter forfall tilkommer renter på 8% .
 
Sortiment
Av ulike årsaker kan vi måtte gjøre mindre endringer på enkelte produkter når det gjelder størrelser og utseende.
 
Feil og korrigeringer
Vi forbeholder oss retten til å korrigere feil på produktbeskrivelser og bilder i katalog og på nettstedet i etterkant. Vi reserverer oss for eventuelle lagerendringer og tekniske feil på vårt nettsted, nettverk og/eller servere.
 
Behandling av personopplysninger
For oss er det viktig at dine opplysninger håndteres på en trygg og sikker måte. Vi behandler dine personlige opplysninger ved å innfri avtaler og optimalisere vår service. Mer informasjon om hvorfor, hvordan og hvor lenge vi oppbevarer dine opplysninger, finner du under vår personvernpolicy.

Logg inn

Opprett innlogging

Glemt passord?

Opprett innlogging

Bedriftskunde/Privatkunde

Privatkunde

Hvis du vill opprette en innlogging for skole, forening eller bedrift eller är privat kunde, eller hvis du allerede er kunde og vil koble en bruker til ett befintligt avtale, vennligst send e-post til info@aba-skol.no eller ring kundeservice på 93088077.

Brukeropplysninger og passord

Skriv inn 10-sifret mobilnummer for SMS-varsling

E-postadressen brukes som brukernavn

Leveringsadresse

Fakturainformasjon

Gjelder ikke kommunal bedrift

Referensnummer

Referensnummer får högst vara 30 tecken

Opprett innlogging

Glemt passord?