Velkommen! Velg din kundegruppe!

Logg inn

Logg inn

Opprett innlogging

Bedriftskunde/Privatkunde Bedriftskunde/Privatkunde Glemt passord?

Video-film:

Hurtig guide

Kom i gang med bestillingen!

Logg inn med brukernavn
Gå inn på "Logg inn"- fliken oppe i høyre hjørnet. Klikk på ”Logg inn” (ny side med opplysninger kommer til syne). Skriv inn ditt brukernavn og passord. Klikk så på den blå knappen med teksten ”Logg inn”. Godkjenn brukernavn og passord og du kommer inn på ”mine sider ”oppe i  høyre hjørnet. Husk ditt brukernavn og passord til neste gang du skal bestille.

Registrere bruker
Klikk på knappen ”Logg inn”. Herunder finnes en rubrikk der det står ”opprette konto”. Under den rubrikken finnes et antall lenker. Velg altternativ firma, forening, skole eller privatperson.
Om du er privatperson, fyll i opplysningene i feltet og klikk på ”opprett konto”.
 Om du er bedriftkunde kommer det tilsyne  en liten boks  med informasjon om hvordan du kontakter oss for å åpne en konto. Du kan sende en mail til
info@aba-skol.no eller ringe til kundservice på tlf. 93088077

Velg artikler
Artiklene finner du gjennom å klikke på ruten ”Søk produkt”. En rute kommer tilsyne, hvor du kan søke artikkel eller anngi artikkelnummer. Du kan også klikke på noen av katalogkategoriene  f.eks ”Pedagogisk lekmateriell”, deretter kan du velge underkategori på venstresiden.

Legg  produkter i kundvognen – med artikkelnummer 
Om du allerede har et  artikelnummer kan du registrere artikkelen direkte inn i kundvognen gjennom å oppgi artikkelnummer og antall under ”hurtigbestilling”. Denne ligger ved siden av kundvognen og inne i varekurven  lengst ned til venstre. 
Du kan også legge til informasjon, hvilket iblandt kreves ved møbelbestillinger. Dette gjør du gjennom å klikke på ikonen med en penn på, ved totalprisen. Da kommer det upp et lite felt som heter ”Kommentar” der du kan fylle i din informasjon.

Legg produkter i kundvognen – uten artikkelnummer 
Klikk på "Legg i kundvogn" når du har funnet artikkelen du vil ha i registeret. Gjenta dette for alle ønskede produkter. Produktene vises så i din kundvogn.

Rabatter 
Deres rabatter vises i kundvognen etter at artikkelen legges inn . Rabattene vises også  i produktlistningene, på produktsiden og i kassen. Den totale rabatten skrives ut i kassen og varekurven.


Avslutte bestillingen

Hvis du er fornøyd med produktene og antall og har sjekket og fylt i all informasjon, klikker du på ”Gå til kassen”.

Skriv inn en annen leveranseinformasjon 
Det er en mulighet til å angi en annen leveringsadresse enn din vanlige leveringssted.

Godkjenn og send inn bestillingen din
Den endelige bestillingen vil vises, og du kan nå sjekke at bestillningen ser riktig ut. Hvis du nå går videre med kjøpet, betyr det at du har akseptert bestillningen.
Klikk på ”Godta kjøp” for å fullføre din bestillning. En e-postmelding skal sendes automatiskt ut når bestillningen er fullført med en ordrebekreftelse og som blir sendt videre til en side med ordernumret.

Frakter
Frakter og pristilskudd i henhold til avtale vises ikke på nettbestillingen. Be om en ordrebekreftelse.

Favorittlister 
Gå først til ”Favoritt lister” under ”Mine sider” og klikk på ”Opprett ny liste” og navngi din favorittliste. Gå så til et produkt oppføring/produktside og klikk på ikonet som ser ut som et hjerte på produktet du ønsker å legge til. Klikk deretter på ønsket favorttiliste for å legge til produkten.
Hvis du ønsker å opprette en ny liste direkte fra et produkt du har valgt, klikker du på hjertet og skriv et liste navn. Klikk deretter på ”Ok”.

Logg inn

Opprett innlogging

Glemt passord?

Opprett innlogging

Bedriftskunde/Privatkunde

Privatkunde

Hvis du vill opprette en innlogging for skole, forening eller bedrift eller är privat kunde, eller hvis du allerede er kunde og vil koble en bruker til ett befintligt avtale, vennligst send e-post til info@aba-skol.no eller ring kundeservice på 93088077.

Brukeropplysninger og passord

Skriv inn 10-sifret mobilnummer for SMS-varsling

E-postadressen brukes som brukernavn

Leveringsadresse

Fakturainformasjon

Gjelder ikke kommunal bedrift

Referensnummer

Referensnummer får högst vara 30 tecken

Opprett innlogging

Glemt passord?